Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Privacyverklaring

    Privacyverklaring
    In deze privacyverklaring vindt u onze gegevens, leest u wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens verwerken, wat uw rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens veilig worden verwerkt en hoe lang uw persoonsgegevens worden bewaard.

    Onze gegevens

    Gebruikzon B.V.
    Florijnstraat 55
    2988CL Ridderkerk

    Telefoonnummer: 0850601228
    KVK-nummer: 83097880

    Website: www.gebruikzon.nl
    E-mailadres: [email protected]

    Persoonsgegevens

    Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over u en waarmee u rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

    Verwerking persoonsgegevens

    Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we: het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enige andere vorm van terbeschikkingstelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, alsmede het afschermen, uitwissen of vernietigen van uw persoonsgegevens.

    Doeleinden

    Uw persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden: om nieuwsbrieven te versturen als daar toestemming voor is gegeven, voor algemene of gerichte aanbiedingen, voor de bestelprocedure, voor het account op onze website, voor het opstellen van offertes en overeenkomsten, zodat wij contact kunnen opnemen, zodat wij kunnen informeren over wijzigingen van onze diensten of producten en zodat wij onze producten of diensten kunnen leveren. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden.

    Uw persoonsgegevens verwerken we daarnaast om wettelijke verplichtingen na te komen, onze dienstverlening te verbeteren, klachten in behandeling te nemen en fraude te voorkomen.

    We verkopen uw persoonsgegevens nooit door aan derden. Om zorg te dragen voor uw persoonsgegevens sluiten wij met bedrijven een verwerkersovereenkomst indien die bedrijven uw gegevens verwerken in onze opdracht.

    Persoonsgegevens die wij verwerken

    Om de doeleinden uit te voeren verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

    • Adresgegevens
    • Bankrekeningnummer
    • Burgerlijke staat
    • E-mailadres
    • Financiële gegevens
    • Functie
    • Geboortedatum
    • Geboorteplaats
    • Geslacht
    • IP-adres
    • Leeftijd
    • Persoonsgegevens op beeld
    • Telefoonnummer
    • Voor- en achternaam

    U heeft ook rechten

    Wilt u weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met het verzoek tot inzage in uw gegevens. Uiterlijk binnen vier weken krijgt u een reactie op het verzoek.

    Zijn uw persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of andere wetgeving? Dan heeft u recht op correctie van uw persoonsgegevens. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van uw persoonsgegevens. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, het recht om minder gegevens te laten verwerken, het recht om toestemming die u heeft gegeven in te trekken en het recht op dataportabiliteit. Stuur je verzoek naar: [email protected] Uiterlijk binnen vier weken krijgt u een reactie op het verzoek. Wij willen u ook wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

    U kunt uw persoonsgegevens ook inzien en aanpassen via uw account op onze website.

    Veiligheid

    Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo belangrijk als u dat uw persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden verwerkt. Daarom passen wij alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen toe om uw persoonsgegevens veilig te verwerken. Om uw persoonsgegevens te beveiligen gebruiken wij back-ups, beperkte toegankelijkheid tot persoonsgegevens, beveiligingssoftware zoals een virusscanner en firewall, een beveiligde internetverbinding, toewijzing van verantwoordelijkheden voor informatiebeveiliging en wachtwoorden voor elektronische systemen.

    Bewaring persoonsgegevens

    We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden de persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven.

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen