Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Website disclaimer

  Website disclaimer
  Door bezoek aan en gebruik van deze website www.gebruikzon.nl verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en de voorwaarden die in deze disclaimer zijn opgenomen.

  Informatie en verwijzingen
  Alle informatie die wordt aangeboden op en via deze website is van algemene aard en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij het samenstellen en onderhouden van deze website handelt Gebruikzon B.V. uiterst zorgvuldig. Ook de gebruikte bronnen en verwijzingen zijn door Gebruikzon B.V. onderzocht op betrouwbaarheid. Ondanks deze zorgvuldigheid kan Gebruikzon B.V. niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. Gebruikzon B.V. wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  De informatie die Gebruikzon B.V. op en via deze website aanbiedt mag voor eigen gebruik worden afgedrukt of gedownload. Het is echter strikt verboden om de informatie openbaar te maken, te kopiëren, te distribueren of enige andere actie te ondernemen die niet overeenstemt met de intellectuele eigendomsrechten van Gebruikzon B.V..

  Wijzigingen
  Alle informatie die Gebruikzon B.V. op of via deze website aanbiedt kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Ook de tekst van deze disclaimer kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Gebruikzon B.V. raadt u aan om regelmatig na te gaan of de aangeboden informatie en de tekst van deze disclaimer is gewijzigd.

  Toepasselijk recht
  Op deze website en de disclaimer is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de volgens de wet bevoegde rechter in Nederland.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen